Lesgeld

Korting Aug/Sept 2018 - 2 voor de prijs van 1!

Yoga of Dans – 4 lessen voor €42,- als je je samen inschrijft


Aanbieding voor het nieuwe seizoen: aug/sept 2018: “2 voor 1” – 4 lessen voor geen €84,-, maar €42,- als je je samen inschrijft!

Geldig van 20 aug tot 30 sept 2018, 1x les per week, 4 aaneengesloten weken, alleen voor nieuwe leden. Meld je nu samen aan.
nb. Alleen geldig voor de Indiase danslessen en de hatha yogalessen voor volwassenen met docente Mohini!

Wist je al dat Yoga en Dansen door iedereen kan worden gedaan?
Wist je al dat je hierdoor lekkerder in je vel gaat zitten en even uit je hoofd gaat?

Wij geven traditionele Hatha Yoga, waarbij iedere les nieuwe en vertrouwde oefeningen omvat. Je mind en je body worden geprikkeld om actief mee te doen. Deze lessen bevorderen tevens je gezondheid. De Yogalessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

De Indiase dans, zoals de klassieke spirituele Bharata Natyam en de vrolijke Bollywood dansen, heeft veel dimensies, zoals lichaamsbewegingen, gezichtsuitdrukkingen, handgebaren, voetenwerk, ritme, muziek en dans poetry.

Je hoeft niet lenig te zijn om yoga en dans te doen! Je wordt er wel leniger van, ook in je hoofd. Studio Omkara en Dansschool Mohini bied je de mogelijkheid om dit zelf te komen ervaren. Leuk als je meedoet! Meld je aan via info@omkara.nl.

Voucher actie: 1 maand onbeperkt

Yoga & Danslessen voor €30,-

Voorwaarden

– max. 1 voucher per persoon
– geldig voor Hatha Yoga en Indiase Dans (volwassenen)
– vooraf aanmelden per email verplicht, mail naar info@omkara.nl.
– alleen geldig voor nieuwe klanten
– gepast contant betalen bij de eerste les, met je voucher
– niet i.c.m. andere akties of proefles/kennismakingspakket
– Looptijd voucher: Okt-Nov 2018
– De max. 1 maand onbeperkt gaat in vanaf je eerst les, bijv. van 2 okt – 1 nov
– Na het einde van de aktie, kun je doorgaan met een seizoenskaart.
– Voor nieuwe inschrijving , kijk bij ‘inschrijven’

Inschrijven

Proefles: €5,- (eenmalig),
Kennismakingspakket: 3 lessen voor €25,- (in 2 lesweken te gebruiken)
Administratiekosten: €15,-

Je kunt op ieder moment van de maand starten.
Maak een afspraak voor een proefles. Mail naar info@omkara.nl.

Yoga

  Seizoenskaart: aug – 22 dec: 16 weken

 • 1x per week: Volwassene €168,- / Kids €128,-
 • 2x per week: Volwassene €269,- / Kids €205,-

Tijdig opzeggen: Min. 2 weken voor het einde van de lopende periode. Er wordt €36,- in rekening gebracht als je later opzegt.

Later instromen is altijd mogelijk en wordt naar rato verrekend!

NB: Lesgeld vooraf te betalen per seizoen (1 of 2 termijnen te betalen)
NB: Losse les reguliere leden €13,50/ niet-leden €15,-
NB: 2019 jan-7 juli zijn 22 weken, sept-dec zijn 16 weken,

Dans

  Seizoenskaart: sept – 23 dec: 15 weken

 • 1x per week: Volwassene €150,- / Kids €120,-
 • 2x per week: Volwassene €240,- / Kids €192,-

Tijdig opzeggen: Min. 2 weken voor het einde van de lopende periode. Er wordt €36,- in rekening gebracht als je later opzegt.

Later instromen is altijd mogelijk en wordt naar rato verrekend!

NB: Lesgeld vooraf te betalen per seizoen (1 of 2 termijnen te betalen)
NB: Losse les reguliere leden €12,50/ niet-leden €15,-
NB: 2017 jan-15 juli zijn 25 weken, sept-dec zijn 15 weken,

Privéles

 • privéles 1x: €35,- / privélessen 3x: €100,-
 • Privéles op locatie of meerdere personen: offerte aanvragen
 • Note: Coaching €50,- per sessie

Privélessen voor de extra persoonlijke aandacht en specifieke behoeften, zijn in overleg mogelijk (ook in combinatie met groepslessen).

Je kunt aan privélessen denken voor individuele ondersteuning en begeleiding, blessures, revalidatie, coaching of meer over de achtergrond en effect van yoga/dans en wat dit voor jou kan betekenen.

Heb je interesse in privélessen, mail dan naar info@omkara.nl.

Werkwijze

Maak een afspraak voor een proefles. Mail naar info@omkara.nl.

Je kunt op ieder moment van de maand starten. Bij later instromen worden de lessen die geweest zijn verrekend met het lesgeld. Het lesgeld kun je overmaken naar bankrekening (IBAN) NL88INGB0005135168 t.n.v. M. Keunen te Eindhoven, ovv je betaling en je naam, dag en tijdstip dat je les volgt.

Kennismakingslessen en Instromen
Je bent van harte welkom voor een proefles of een paar kennismakingslessen als je nieuw bent bij studio Omkara. Na de proefles of kennismakingslessen kun je instromen tijdens het lopende lesseizoen. De lessen die geweest zijn worden verrekend met het lesgeld.

Inschrijven
Je schrijft je in per periode van een half jaar voor 1 of meer lessen per week. Je volgt je lessen op een vaste lestijd (inhalen via de inhaalservice). Zie het rooster voor de diverse lestijden en tarieven voor het lesgeld. Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar info@omkara.nl, met :

 • onderwerp: inschrijving + naam
 • voor welke les(sen) je je inschrijft (dag en tijdstip)
 • je naam, adresgegevens, telefoonnummer
 • eventuele bijzonderheden (bijv. lichamelijke klachten)
 • Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Je inschrijving geldt voor een periode. Na inschrijving ga je een betalingsverplichting aan voor deze periode lessen, zie tarieven . Een schooljaar is ingedeeld in 2 perioden, voor de kerstvakantie en na de kerstvakantie. Wekelijks zijn er lessen m.u.v. schoolvakanties en feestdagen. De lessen hebben een doorlopend karakter. Het is dus niet een cursus met een begin en een eind, tenzij dit uitdrukkelijk staat vermeld! Tijdens een periode instromen, is mogelijk wanneer er plaats is in de betreffende groep. Wanneer je na een periode wilt stoppen met de yogalessen, laat dit dan tenminste 2 weken voor het einde van de lopende periode weten.

  Abonnement
  Voor aanvang van de lessen het lesgeld overmaken. Je inschrijving geldt voor een vaste dag en tijdstip. De lessen hebben een doorlopend karakter. Wanneer je na een periode wilt stoppen met de yoga- of danslessen, laat dit dan tenminste 2 weken voor het einde van het lopende seizoen weten. Er wordt € 36,- in rekening gebracht als je later opzegt. Wanneer je tijdens een periode stopt met de lessen is geen restitutie van het lesgeld mogelijk. Nieuwe cursisten kunnen tijdens een periode instromen, mits er plaats is in de betreffende groep. Het lesgeld voor de lessen die geweest zijn, wordt dan verrekend met het lesgeld.

  Inhaalservice
  Je inschrijving geldt voor een vaste dag/tijdstip. Zie het rooster voor de diverse lestijden. Wanneer je een keer niet naar de les kunt komen en je hebt dit 24 uur van te voren doorgegeven per mail naar info@omkara.nl, kun je de gemiste les in overleg inhalen in een andere groep, mits er plaats is. Het kunnen volgen van een inhaalles betreft een service. Wanneer er geen plaats is in een andere groep, is de gemiste les voor eigen rekening. Gemiste lessen worden niet verrekend met het lesgeld en niet achter een periode aangeplakt.